To snad ani není možné. Rebel Wilson zhubla 35 kilo, vypadá fenomenálně. Navíc už není sama

21. června 2022·Celebrity·Redakce

Rebel Wilson (Zdroj: Profimedia)

Herečka Rebel Wilson je poslední měsíce samé překvapení. Nejenže vypadá naprosto fantasticky, ale nedávno svět překvapila tím, že na sociálních sítích oznámila, že má přítelkyni. Rebel zřejmě kompletně překopala svůj život.

Herečka a komička Rebel Wilson vyrazila na dovolenou s přáteli a také s novou partnerkou, módní návrhářkou Ramonou Agrumou. „Myslela jsem, že hledám prince od Disneyho… Co jsem ale možná opravdu celou tu dobu potřebovala, byla princezna od Disneyho,“ okomentovala společné selfie.

Fanouškům udělala radost i dalšími snímky, které sdílela. Vyfotila se v bikinách, růžovém kompletu i s kabátkem a krátkými rukávy. „Rebel! Tohle je zločin! Jsi neuvěřitelně sexy!“ nebo „Jsi bohyně“, komentovali lidé, kteří jsou z jejího současného vzhledu nadšení. Rebel navíc vypadá po boku návrhářky opravdu hodně spokojeně.

Co se týče postavy, je herečka hodně sdílná. Podrobně informuje o své dietě a cvičícím plánu. Nedávno se tak svěřila, co konkrétně její hubnutí odstartovala. Slova lékaře a specialisty na plodnost a početí potomka. Snad tedy Rebel bude mít konečně štěstí.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme