To snad nemůže být ona. Z dříve krásné herečky Bridget Fonda je dnes otylá paní

4. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Bridget Fonda (Zdroj: ČTK)

Herečka Bridget Fonda se před dvanácti lety stáhla do ústraní a věnovala se čistě jen sama sobě a své rodině. Zřejmě zapomněla ale na svůj vzhled. Když ji paparazzi nachytali v Los Angeles, nestačili se divit, co za paní to chodí po městě. Informaci přinesl Blesk.cz

Na kontě má filmy jako Jackie Brown, Kmotr III, Mládí, Armáda temnot či Polibek draka a patří do známého hereckého klanu. Jejím dědečkem byl Henry Fonda, otcem Peter Fonda a její teta je dokonale udržovaná Jane Fonda. To Bridget se ale její péčí sama o sebe moc neinspirovala. Je důležité říct, že Bridget je 58, kdežto Jane 84.

Dlouhých dvanáct let po ní nebylo ani vidu ani slechu. Nyní se herečka ukázala v Los Angeles a svým zjevem vyrazila dech. Nutno dodat, že rozhodně ne pozitivně. Z tehdejší půvabné krásky s blond kšticí se stala žena s nadváhou v podobě desítek kilogramů, šedými vlasy a nepříliš slušivými brýlemi.

V kombinaci s volnými sportovními kalhotami a obyčejným pruhovaným tričkem měla do hollywoodské krásky opravdu hodně daleko. Je možné, že jí ovlivnila vážná dopravní nehoda, která se stala v roce 2003. Podle BBC si zlomila dva hrudní obratle. Nyní s manželem Dannym Elfmanem a synem žije v Los Angeles.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme