Tohle tělo v padesáti? Claudia Schiffer by se na přehlídková mola mohla klidně vrátit

24. června 2022·Celebrity·Redakce

Claudia Schiffer (Zdroj: Profimedia)

Modelka Claudia Schiffer si v 51 letech užívá zaslouženého modelkovského důchodu. Ale že by nějak výrazně ztloustla či se jí změnila postava? Ani omylem. Německá kráska se na instagramu předvedla v plavkách a je to opravdu pohled pro Bohy.

Je jednou z nejúspěšnějších světových supermodelek, jejíchž jména rezonovala nejen v devadesátých letech celým světem. Právě modelky jako Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Cindy Crawford nebo Češka Eva Herzigová plnily přední stránky bulvárů, ale i přehlídkových mol.

Většina z nich se odebrala už do modelkovského důchodu. Podobně je na tom i Claudia, která se ale za svou postavu určitě nemusí stydět. Na pláži z tropické dovolené předvádí svou úchvatnou postavu. V květinových bikinách na bílé pláži vypadá jako by zastavila čas.

View this post on Instagram

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Samotné Claudii stárnutí zřejmě nevadí. Už v minulosti tvrdila, že je to přirozená věc, a že na své mladší kolegyně rozhodně nežárlí.„Dostávala jsem mnoho úžasných komplimentů. Nemusím být celý život nazývána krásnou. Je to jen hezká vzpomínka,“ říká. Nádherná maminka tří dětí zřejmě nepotřebuje žádné omlazovací prostředky.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme