Tohohle se bojí každý pejskař. Tereza Fajksová se musela rozloučit s čtyřnohým kamarádem

12. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Fajksová (Zdroj: Profimedia)

Domácí mazlíčci jsou často nedílnými členy našich domácností. Nejinak to měla i modelka Tereza Fajksová. Teď ale žije ve velkém smutku, protože jí po 14 letech zemřel mazlíček. Informaci zveřejnila na svém instagramu.

Každý, kdo si pořídí domácího mazlíčka, ví, že se s ním jednou bude muset navždy rozloučit. A to teď potkalo i Terezu Fajksovou, která věřila, že její čtrnáctiletý hafan Mickey je nesmrtelný. Ale bohužel, i modelce se stalo to, čeho se každý pejsek bojí.

„Žijeme teď jen napůl a v každodenním smutku. Nevidět tě ve tvém pelíšku, neslyšet tvoje kroky na podlaze, nezakopávat o tvoje misky s jídlem. Je zvláštní, když nás nikdo nevítá při příchodu domů, neštěká na zahradě, nekrade kapesníky a nekouše ponožky. Ráno nemusíme na procházku a večer také ne. Tvoje vodítko je stále tam, kde bylo naposled, a nemáme sílu ho dát jinam,“ svěřila se a poslala Mickeymu vzkaz do nebe.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tereza Fajksová (@tereza_fajksova)

Je jí líto, že se s čtyřnohým kamarádem už nikdy nepomazlí ona ani její děti. „Lilinka se na tebe neustále ptá. Je jí po tobě moc smutno a chce, abys už přišel domů. Má o tebe strach, abys v nebíčku nebyl sám,“ dodala se slzami v očích kráska.

Mickey zemřel v náručí své paničky a ona sama zřejmě na okamžik, kdy naposledy vydechl, asi jen tak nezapomene. Je ale šťastná, že netrpěl žádnými bolestmi a věří, že až nadejde ten správný čas, tak se v nebi zase potkají společně. A třeba u ní časem najde domov nový hafan, který bude dělat její rodině radost.

Celebrity - další články

Doporučujeme