Tom Cruise uvízl v Benátkách. Natáčení Mission: Impossible 7 přerušil koronavirus

26. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Natáčení nového hollywoodského akčňáku Mission: Impossible 7 pořádně zkomplikoval nový koronavirus. Filmový štáb měl totiž v plánu snímek tvořit v romantických Benátkách, právě tam se teď ale rozšířila nákaza. Úřady nedoporučují příliš se pohybovat mezi lidmi a Tom Cruise (57) tak místo na place musí svůj čas trávit na hotelu.

Nový koronavirus zkomplikoval život už řadě lidí, a to ani nemuseli onemocnět. Tisíce lidí museli strávit nějaký čas v karanténě, ruší se lety, uzavírají se města, na některých místech dochází zboží. A potíže postihly dokonce i Hollywood – samotný koronavirus tam sice ještě nedošel, ale natáčení nového filmu Mission: Impossible 7 je kvůli němu ohroženo.

Hollywoodský herec Tom Cruise zůstal trčet v luxusním hotelu poté, co společně s filmovým štábem přicestoval do italských Benátek. Právě tam se měl odehrávat nový akční film, právě v době plánovaného natáčení se tam ale mohutně rozšířila nákaza novou nemocí.

Film se měl natáčet na turisticky oblíbených lokacích, právě tam ale úřady v současnosti vůbec nedoporučují chodit. Na místě zavřely obchody, muzea a dokonce i školy a vlaky na místních nádražích přestaly zastavovat. Podle informací médií zatím nikdo z filmového štábu nebyl nakažen, natáčení ale muselo být zatím pozastaveno.


Celebrity - další články

Doporučujeme