Tragický konec pejska Kateřiny Brožové: Klinika se k incidentu vyjádřila

11. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Kateřina Brožová, pejsek Jordy (Foto: Instagram Kateřiny)

Když odjela herečka Kateřina Brožová na dovolenou na oblíbené Maledivy, netušila, jaká tragédie se během její nepřítomnosti doma stane. Z veterinární kliniky, kam dala své pejsky v domnění, že o ně bude skvěle postaráno, utekl její ridgeback Jordy. Bohužel vběhl pod vlak a nehodu nepřežil. Klinika Jaggy nyní vydala vyjádření na sociálních sítích.

Herečka chtěla, aby bylo o její čtyřnohé mazlíčky postaráno. Proto se rozhodla dát ridgebacka Jordyho a jezevčíka Willyho po dobu své dovolené na veterinární kliniku Jaggy. Dalším důvodem byly i zdravotní obtíže právě Jordyho.

Na Maledivy jí však přišla zdrcující zpráva, že její mazlík utekl. Než se ho podařilo najít, bohužel ho srazil vlak. Kateřina se ihned vrátila do Česka a je z celé záležitosti pochopitelně zdrcená. “Jsem zpět a je mi strašně. Budu to chtít s klinikou řešit, ale mému milovanému Jordymu už to život nevrátí,” řekla zničená herečka redakci eXtra.cz.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Klinika vydala prohlášení na svých sociálních sítích, kde popisuje, co se přesně stalo a jak k tragické události došlo. “Smutná událost, která se stala v noci na 10. ledna, kdy při venčení utekl z naší kliniky pes, který byl následně sražen vlakem, nás nesmírně mrzí. Vše vzniklo tak, že veterinární sestra, která vykonávala noční službu, chtěla velkým psům dopřát více pohybu, a tak je převáděla do většího výběhu. Během několikametrové nechráněné trasy mezi výběhy se jí jeden ze psů vytrhl, utekl a bohužel se ho již nepodařilo chytit. Velmi litujeme celé události, která nebyla systémovým pochybením, ale šlo o osobní selhání naší pracovnice, která miluje zvířata a chtěla psům při dlouhém pobytu u nás dopřát více pohybu ve větším kotci. Již jsme připravili a přijali sérii opatření, aby se podobný případ v budoucnu neopakoval,” uvedl ředitel kliniky Vetino Jaggy Vojtěch Novák. Dále se vyjádřili, že se majitelce psa hluboce omluvili, vyjádřili lítost a deklarovali připravenost hradit náklady.

Celebrity - další články

Doporučujeme