Trápí Eltona Johna zdraví? Zpěvák se opět objevil na invalidním vozíku

2. června 2022·Celebrity·Redakce

Eton John. (Foto: se souhlasem E. John)

V poslední době se neustále objevují v zahraničních médiích zprávy, že zpěvák Elton John se potýká s různými zdravotními problémy. Dokonce byl nucen na chvíli přerušit koncertní šnůru a odpočinout si. V sobotu ho čeká vystoupení při příležitosti oslav kralování britské panovnice Alžběty II. Teď ho ale přistihla média na invalidním vozíku, jaký je tedy jeho zdravotní stav? Informoval o tom Daily Mail.

Zpěvák v pátek dorazil na německé letiště v Lipsku na invalidním vozíku a tlačil ho jeden z přítomných mužů. Elton měl na sobě jednu ze svých typických teplákových souprav Gucci a černý respirátor.

Není to poprvé, co byl zpěvák spatřen na vozíčku. V roce 2019 si vymkl kotník. Letos však důvod jeho nepohyblivosti zůstává před veřejností utajen.

Elton by měl hrát v sobotu po boku Queen či Diany Ross na koncertě Queen’s Platinum Jubilee. Společně s ostatními hvězdami tak vzdá hold královně Alžbětě II., která slaví 70 let na britském trůnu. Také zpěvákovo turné by mělo tento měsíc pokračovat. Avšak podle Daily Mail je jeho poslední. Rozhodl se ve svých pětasedmdesáti letech odejít do důchodu. Chce si tak užít více času po boku svého manžela, filmaře Davida Furnish a jejich dvou synů, Zachary a Elijah.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme