Třetí svatba Václava Noida Bárty: Místo divokého večírku půjde spíš o dětskou party

18. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Eliška Grabcová, Václav Noid Bárta. (Foto: se souhlasem Elišky Grabcové)

Václav Noid Bárta tvoří se svou snoubenkou, tanečnicí Eliškou Grabcovou dokonalý pár. Proto není divu, že si svou osudovou ženu hodlá vzít. A tento kouzelný den proběhne již 3. září. Proto je nejvyšší čas na zkoušení svatebních šatů, které jsou speciálně upravené pro kojící maminku. S informacemi přišel pořad Showtime.

Ačkoliv zpěvák a skladatel Vašek Noid Bárta Frekvenci 1 tvrdil, že o jejich svatbě nikdo dopředu nebude vědět, datum je nakonec přece jenom prozrazeno. Za svou ženu pojme Elišku už 3. září. Svatba to bude malinká a velkou část svatebčanů budou tvořit děti. O žádnou divokou party tedy opravdu nepůjde. Vždyť Vašek už taky žádný pařmen dávno není.

V pořadu Showtime televize Prima mohli diváci vidět, jak to bude Elišce jako nevěstě slušet. Dvojnásobná maminka 3leté Elišky a 4měsíční Aničky si totiž byla zkoušet svatební šaty. Ty má od návrhářky Terezy Sabáčkové speciálně navržené tak, aby v nich mohla pohodlně mladší dcerku kojit.

View this post on Instagram

A post shared by Eliska Grabcova (@eliskagrabcova)

Šaty jsou vzdušné, krásné a mají dlouhý rozparek. Moc dlouho se v nich ale neohřeje. Hned po obřadu mají totiž speciální plán, který by asi jen tak někdo na svatbě nečekal. Převléknou se totiž ze slavnostního a půjdou na ryby. 


Celebrity - další články

Doporučujeme