U Vémolů mají novou kočičku. A Lela si opět vyslechla kritiku od fanoušků

23. června 2022·Celebrity·Redakce

Karlos Vemola, Lela Ceterová. (Foto: Profimedia)

Lela Ceterová opět čelí kritice od fanoušků a jejích sledujících. Těm se nelíbilo, že mají s Karlosem Vémolou nového člena zvířecí rodiny, lvíčka Princess. Přitom to rozhodně není první exotické zvíře, které doma mají. Kritické komentáře se objevily pod fotografií na instagramu, kde Lela drží Princess v náručí.

Lidé měli opět potřebu se vyjádřit a opět pod fotografii Lely Ceterové, influencerky a snoubenky MMA zápasníka Karlose Vémoly. Na snímku drží Lela v náručí malé lvíče bílého lva pojmenovaného Princess. “Naše malá Princess,” napsala k příspěvku.

Není to první exotické zvíře, které doma jako mazlíčka tato dvojice má. Na svém pozemku mají žraloky, mývaly, želvy, pštrosa, krokodýly, několik lvů a mnoho dalšího… Její sledující se však nad chováním takových domácích mazlíčků rozohnili a radili jí, aby lva pustili na svobodu. Zda do pražských ulic, nebo na savanu, kde by lvíče bílého lva narozeného v zajetí asi moc dlouhý život nečekal, to už nespecifikovali.

View this post on Instagram

A post shared by Lela Ceterova (@lela_ceterova_official)

“Fuj, hnus! Divoký zvíře patří do divoký přírody. Každej, kdo si ho pořídí domů, má uboze nízký ego a patří ke kolotočům na matějskou pouť,” rozčilovala se jedna. Radši ji vypusťte do přírody. Tam ji bude určitě lépe,” radil druhý. Občas se však našel někdo, kdo foto s malou kočkovitou šelmou pochválil.


Celebrity - další články

Doporučujeme