Událost roku! Brooklyn Beckham se oženil. Kdo nechyběl na pompézní veselce?

10. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Brooklyn Beckham (Zdroj: Profimedia)

V sobotu odpoledne se na Palms Beach na Floridě konala událost roku. Nejstarší syn Victorie a Davida Beckhamových Brooklyn se oženil. A nikoho nepřekvapí, že rozhodně nešlo o žádnou malou svatbičku. Informaci přinesl Blesk.cz.

Brooklyn Beckham za manželku pojal o pět let starší herečku Nicole Peltz. Svatba se konala v sídle jejího otce, finančníka a miliardáře Nelsona Peltze. Jeho majetek se odhaduje na zhruba 38 miliard korun a sídlo veselky má hodnotu asi 2 miliardy. Podle toho to také celé vypadalo.

David Beckham a Victoria Beckham (Zdroj: Profimedia)

Až stovky hostů, na kterých bylo hned znát, že nemají hluboko do kapsy. Samozřejmě dorazili i přední světové celebrity. Třeba herečka Eva Longoria byla v v luxusních černých koktejlkách s velkým výstřihem nepřehlédnutelná. Dorazily i sestry Williamsovy nebo britský kuchař s ostrým jazýčkem Gordon Ramsay. Na honosné svatbě byly ostatně nepřehlédnutelné všechny Beckhamovic děti. Devatenáctiletý Romeo si dopřával pivo, přestože v Americe se může pít až od 21 let.

Harper Beckham (Zdroj: Profimedia)

To malá Harper byla jako družička skvostná. Společnost jí dělaly kamarádky a celou událost zpestřovaly. Ve vlasech měla desetiletá princezna věneček, v ruce pugét a na rtech úsměv od ucha k uchu. A nechyběli ani David a Victoria. Těm to v padnoucím obleku a splývavých stříbrných šatech ohromně seklo. Oficiální fotografie zatím nejsou, ale díky fotografiím přes sklo je jasné, že to slušelo i novomanželům. Nevěsta měla nádherný závoj a ženich zase předem avizovanou jarmulku. Svatba se totiž konala v židovském duchu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme