Umí si ze sebe udělat legraci. Jak popřál Liam Hemsworth svému bratrovi Chrisovi k narozeninám?

18. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Chris a Liam Hemsworthovi (Foto: Shutterstock)

Bráchové jak se patří, chtělo by se říct. Australští herci Chris a Liam Hemworthovi spolu mají skvělé vztahy, což ostatně zase dokázali. Liam popřál svému bratrovi na instagramu k narozeninám vskutku originálním způsobem.

Bratři Liam a Chris Hemsworthovi si ze sebe umí udělat legraci. „Všechno nejlepší Liame, snad se letos konečně dostaneš do formy a začneš se o sebe starat,“ napsal k fotce mladšího bráchy, kde má neskutečnou formu a dodal: „Abych ti s tou proměnou pomohl, dávám ti 10 % slevu na svůj fitness program. Rodinná sleva, miluji tě,“ poškádlil v komentáři na sociální síti Chris.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Liam mu odpověděl, a to videem, které natočil pro fanoušky a přidal na Instagram. “Děkuji všem za krásná přání k narozeninám, miluju vás a opravdu si toho vážím. Speciální poděkování směřuje i k mému bratrovi Chrisovi za jeho 10% slevu na fitness program. Jaký to dárek. Dárek pro zdraví! Přesně tohle nakopnutí na mojí fitness cestě jsem potřeboval,“ uvedl s kapkou ironie herec.

Bratři jsou sice ve své herecké branži konkurenti, ale vždycky si všechno přejí a občas si do sebe rádi rýpnou. V rodině sice patří za většího svalovce Chris, který se objevil třeba jako Thor. Ani Liam na tom není nijak špatně a má skvěle vypracovanou postavu.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme