Úspěch, který se počítá! Ewa Farna dobyla svým tělem New York

17. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ewa Farna (Foto: se souhlasem Beáta Mathé)

Tahle velikost XXL mi lichotí. Zpěvačka Ewa Farna má na svém kontě další úspěch. Tentokrát je to opravdu jedinečná věc, která se nemusí jen tak opakovat. Jen málokdo se totiž může pochlubit tím, že se dostal na billboard na nejznámější ulici světa Times Square v New Yorku.

Streamovací služba Spotify na slavné Time Square propaguje sérii playlistů se skladbami od více než padesáti umělkyň z celého světa. Globální iniciativa Equal zde bojuje za rovnoprávnost žen v hudebním byznusu. A jednou z hvězd, která se na slavnou reklamní obrazovku dostala, je i Ewa Farna. „Time Square, New York, právě teď! Tak teď už jsem oficiálně velká jako barák. Tato velikost XXL mi docela lichotí,“ napsala zpěvačka ve středu na svůj Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Písnička je o opěvování funkčnosti těla, ne jeho estetičnosti, jak jsme zvyklí z Instagramu,“ napsala Ewa. „Krása a zdraví nemusí mít velikost 34. To však v žádném případě neznamená úspěch výsměch nebo povolení nenávidět štíhlé nebo atletické postavy. Zdraví je nejdůležitější,“ dodala. Česká verze písničky má od konce května na YouTube přes milion zhlédnutí.

S písní Tělo se zpěvačka stala tváří playlistů světových zpěvaček, kterými společnost Spotify bojuje v globálním iniciativě nazvané Equal za rovnoprávnost žen a můžu v hudební byznysu. Pronájem nejžádanějšího reklamního prostoru nejen v New Yorku, ale možná i na celém světě vyjde podle odhadů na zhruba na tři miliony korun za měsíc, to je přibližně 63 milionů korun.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme