Úspěšné děti úspěšných. Kterým slavným rodičům se jejich děti opravdu povedly a možná je i zastínily?

31. srpna 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Kardashianovi (Foto Shutterstock)

Vychovat úspěšné a schopné dítě není jen tak. Samozřejmě vám mohou trochu napomoct geny, kterými svého potomka obdaříte. A možná nějakou tu zanedbatelnou roli mohou hrát i konexe ve stejném oboru. Komu se však děti opravdu povedly natolik, že téměř, nebo zcela zastínily své slavné rodiče? Nechali jsme se inspirovat výběrem LP-Life.cz.

Cyrus a jeho dvě zpěvačky

Když se nejprve rozhlédneme po zahraničních rodinách světového formátu, nemůžeme nezmínit rodinu “Hannah Montany“. Billy Ray Cyrus je slavný především ve světe amerického country. Jeho dosud nejúspěšnějším albem je debut Some Gave All, které je nejlépe hodnocené debutové album mužského country umělce.

V roce 1992 se mu narodila dcera Miley, která prorazila už ve svých dvanácti letech coby Hannah Montana na Disney Channelu. Tento seriál, kde po jejím boku hrál právě její táta Billy Ray, ji vystřelil do nebe slávy a v roce 2008 ji časopis Time zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí světa. Její mladší sestra Noah jde však v jejích stopách. Jejím největším hitem je píseň Make Me (Cry) z roku 2016. Bill může být hrdý na úspěch jeho dcer.

Miley Cyrus a Billy Ray Cyrus (Foto Shutterstock)

Krásky Hadidovi

Sestry Gigi a Bella jsou jedny z nejslavnějších topmodelek současnosti a ve světě modelingu byste jen těžko hledali silnější duo. Fakt, že se z obou sester staly tak úspěšné a slavné ženy vychází pravděpodobně z úspěchu jejich rodičů. Jejich otcem je totiž realitní developer Mahamed Hadid a jejich matka je bývalá hvězda “Real Housewives of Beverly Hills” a bývalá modelka Yolanda Fosterová.

Není tedy pochyb o tom, že úspěch mají holky v genech. Díky účinkování v show spolu s matkou se z nich staly tváře generace Y. Když podepsaly smlouvu s agenturou IMG, nebyl pochyb o tom, že o nabídky nebudou mít nouze.

Yolanda Foster, Bella a Gigi Hadid (Foto Shutterstock)

Držte krok s Kardashians

Asi není potřeba se dohadovat, zda do tohoto seznamu patří i slavný klan Kardashianů. I když může tato rodina někomu připadat lehce povrchní, o úspěchu jednotlivých členů nemůže být pochyb. Od doby, co se objevili v roce 2007 na televizních obrazovkách v reality show Keeping Up With The Kardashians a dostali velké zadky do popularity a udělali z něj v podstatě nový ideál krásy, se matka a jejích pět dcer výrazně proslavily.

Z těchto několika zbytečně bohatých “spratků” se zrodila makeupová magnátka Kylie, andílek Victoria Secret Kendall nebo módní ikona Kim. Jejich matka může být s jejich slávou naprosto spokojená. Holky v tom zkrátka umí chodit.

Kardashianovi (Foto Shutterstock)

U Prachařů je to také samý úspěch

Syn herečky Dany Batulkové a herce Davida Prachaře Jakub, se proslavil spoluprací se skupinou Nightwork. Od té doby nemá o úspěch a pozornost nouzi. Když si dneska pustíte televizi, tak je všude. V pořadech, v upoutávkách na pořady, ve filmech i v seriálech. Dá se tedy říct, že přes to, že se jeho rodiče s přehledem mohou hlásit k úspěšným hercům, jejich největší chloubou je právě syn Jakub.

Ani jeho sestra Mariana svou rodinu nezahanbí. Sice z ní není tak úspěšná herečka a hudebnice jako z bratra, nicméně je slavná především na sociálních sítích. Těší se velké popularitě především jako Youtuberka a na svém kanále přidává především vlogy z cestování.

Foto Jakub Prachař s rodinou (Foto: se souhlasem Jakuba Prachaře)

Karlovi Vágnerovi se povedli všichni

Karel Vágner je český muzikant, producent, skladatel a podnikatel. V hudební a muzikálové branži je velice úspěšný. A proto není divu, že téměř všechny jeho děti, kterých má dohromady šest, se odmalička také v muzikálovém světě pohybují a to s naprostým přehledem.

Asi nejznámějším jeho potomkem je však paradoxně Jakub Vágner, který místo mikrofonu raději vezme do ruky prut. Díky němu si však zasloužil velký úspěch a slávu. Josef A Tereza Vágnerovi jsou úspěšní muzikáloví herci a zpěváci a i další dvě jeho dcery Anna a Barbora nemají k muzikálům daleko.

Filip Janeček, Tereza Vágnerová, Karel Vágner, Jakub Vágner, matka Monika, Barbora Vágnerová (Foto ČTK)

 

 


Celebrity - další články

Doporučujeme