Už dávno měla být vdaná. Proč Markéta Konvičková odložila svatbu i dalšího potomka na neurčito?

5. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Markéta Konvičková (Foto: ČTK)

Markéta Konvičková už měla být dávno vdanou paní. Jenže svatbu s přítelem René Kubešem museli odložit na neurčito. Stejně tak to mají i s potomkem. Zda jejich dcera Amálka bude mít sourozence je tak dílem náhody. Informaci přinesl Blesk.

Pilot Renda Kubeš požádal svou Markétu Konvičkovou o roku před rokem v únoru. Svatba ale zatím nebyla. “Měli jsme několik termínů a míst, ale zrušili jsme je. Prostě jsme nechtěli mít svatbu s omezením kvůli covidu, a tak jsme to přestali řešit. Je možné, že se vezmeme na zahradě u našeho domu, nebo na pankáče někde v zahraničí,” svěřila se zpěvačku Blesku.

Priority mají teď jinde. “Pro nás je důležité, že jsme zdraví, máme krásný domeček a hlavně Amálku. Svatba prostě někdy bude. Necháme to náhodě jako další dítě. Lékaři moc nadšení nejsou, ale já jsem jim jasně řekla, že budu mít dvojčata a basta,” směje se kráska. Zdravotně je na tom dobře, ale musí chodit na preventivní kontroly.

Markéta se totiž před více než dvěma lety potýkala se vzácným nádorem na vaječníku. Moc šancí na otěhotnění neměla, ale s přítelem si řekli, že to zkusí. A ono to vyšlo hned napoprvé a narodila se jim krásná a zdravá holčička. “Amálka mi dává celkem zabrat, takže bych s dvojčaty ještě počkala. Ale kdybych otěhotněla, tak bych to určitě zvládla,” je přesvědčená Markéta.


Celebrity - další články

Doporučujeme