Už i ty, Davide? Fotbalová legenda vyrazila na předávání cen s vyžehleným čelem

16. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

David a Victoria Beckham (Zdroj: ČTK)

"Už i ty, Davide?" ptají se fanoušci fotbalové superstar Davida Beckhama. Tomu totiž zničehonic zmizely vrásky z čela a mnoho lidí si začíná myslet, že sportovec čtyři roky před padesátkou začíná potlačovat známky stárnutí. Informaci uvedl The Sun.

Botox u žen už není v dnešní době nic překvapujícího. U mužů to ale občas působí trochu zvláštně. Vzpomeňme třeba na Davida Schwimmera alias Rosse z Přátel, který měl u vzpomínkového dílu Přátel tak vyžehlené čelo, že to nebylo hezké. A do tohoto zástupu se zřejmě přidá i fotbalová legenda David Beckham.

Ten vyrazil na předávání cen v Londýně. Z čela mu záhadně zmizely vrásky a fanoušci tak hojně diskutují o botoxu. Sám sice odmítl potvrdit, zda si nechal čelo chirurgicky upravit, ale na první pohled je vidět, že by na něj nestačil ani ten nejšikovnější maskér.

View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Ještě pár let zpátky se slavný fotbalista dušoval v tom, že on je zásadně proti plastikám. “Nikdy bych si nenechal něco napíchat do obličeje,” tvrdil tehdy zarytě. No je vidět, že člověk své názory při pohledu do zrcadel mění. Holt nikdy neříkej nikdy.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme