Už je v rodině. Herec Jakub Prachař vzal svou krásnou Saru na Štědrý den ke svým nejbližším

27. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva a Jakub Prachař. (Foto: Profimedia)

Vánoce si užíváme většinou s těmi nejbližšími a s těmi, které nadevše milujeme. I proto herec Jakub Prachař vzal svou krásnou přítelkyni, herečku Saru Sandevu do své rodiny. Byli to jejich první společné Vánoce, čímž se herec pochlubil na instagramu.

Agáta Hanychová měla letos smůlu. Na Štědrý den se musela obejít bez dcery Mii, kterou má s Jakubem Prachařem. Holčička strávila den u táty, který měl po svém boku ty nejdůležitější ženy svého života. Vánoce totiž oslavil nejen s Miou, ale také s maminkou, herečkou Danou Batulkovou, jejím přítelem, sestrou Marianou Prachařovou, babičkou a také s krásnou Sara Sandevou.

View this post on Instagram

A post shared by Mariana Prachařová (@maripracharova)

S tou Jakub chodí od loňského léta a byli to první svátky, které strávili po svém boku. Dokazuje to ostatně i fotka, kterou zveřejnila právě Mariana. „Tak zase za rok,” napsala Jakubova sestra, která se také živí jako herečka.  To, že se Sara objevila na rodinné fotce jen dokazuje, že vztah s o třináct let starším hercem jí klape a že do rodiny vplula jako ryba ve vodě.

Otázkou ale zůstává, zda spolu byla dvojice i na Boží Hod. To totiž Česká televize dávala novou pohádku Krakonošovo tajemství, kde si Prachař zahrál zlomyslného Štěpána, kterého Krakonoš proměnil v havrana.


Celebrity - další články

Doporučujeme