Už jsou doma. Leoš Mareš si novorozenou holčičku pyšně odnesl domů

20. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Monika Marešová, Leoš Mareš, Alex Marešová. (Foto: Profimedia/se souhlasem M. Marešová)

Konečně si mohou užívat společné chvilky doma. Monika Marešová byla propuštěna s dcerkou Alex z Porodnice u Apolináře a pyšný tatínek Leoš Mareš si je odvedl domů. Manželský pár se tím pochlubil na instagramu.

S tím, že jsou konečně doma se na svém instagramu nejprve pochlubila Monika. Zveřejnila i snímky z první cesty malé Alex. Doma to u nich bylo krásně připraveno. Nechyběla nádherná postýlka, ale také záplava bílých květin, které si Monika jako maminka zcela jistě zaslouží.

Už pár dní jsme doma, moc děkujeme za krásné gratulace,” napsala ke snímkům Monika. Ta vyrazila i vyvenčit pejska. “Nevím, kdo koho venčí,” napsala k fotografii z výtahu. Jen pár dní po porodu vypadá naprosto fenomenálně a všichni se nemohou dočkat toho, až Moniku uvidí s dcerkou společně. I Leoš se pochlubil fotografií, kde si svou malou princeznu nese z porodnice.

View this post on Instagram

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

O pohlaví miminka, které se narodila 10. března, se dlouho spekulovalo. Manželé totiž neprozradili, zda čekají holčičku nebo chlapce. I pár dní po porodu mlžili a nikdo tak nevěděl, zda jméno svého potomka zveřejní. Nakonec se rozhodli, že ano.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme