Už nebude mlčet! Johnny Depp se naplno opřel do své ex manželky Amber Heard

16. července 2022·Celebrity·Redakce

Jeff Beck a Johnny Depp (Zdroj: Profimedia)

Johnny Depp je nejen skvělý herec, který fenomenálním způsobem ztvárnil mnoho postav, ale také muzikant. To dokázal i tento týden, když se objevil v Praze jako speciální host na koncertě Jeffa Becka. A na novém albu se chce pověnovat i své ex. Informaci přinesl Blesk.cz.

Konec mlčení, teď se bude zase žít. Johnny Depp se rozhodl, že po vyhraném soudu o pomluvu proti své ex manželce Amber Heard se na nové desce vyzpívá ze svých emocí. Roky sporů mezi nimi letos ostře vyvrcholily soudními tahanicemi, které s napětím sledoval celý svět.

Johnny k nadšení většiny fanoušků nakonec soud vyhrál a Amber mu musí zaplatit tučnou pokutu. Sám herec sice tvrdí, že mu nejde o peníze, ale o očištění svého jména, protože kvůli obvinění z domácího násilí přišel třeba o roli v kouzelnické sérii Fantastická zvířata. Depp o své ex v soudní síni moc nemluvil, ale teď udělal výjimku a na desce, na které spolupracoval s Jeffem Beckem, se ze svého trápení naplno vyzpíval.

Deska vyšla v pátek a posluchačům neujdou jasné odkazy právě na Amber. „Už ses toho napovídala dost,“ zpívá například v jedné z písní. „Sedíš tam, jako by ti hračky spadly do kanálu,“ zpívá zase v jiné, jako by narážel na hereččiny utrápené pohledy v soudní síni. „Kdybych měl desetník, do tvé ruky by se nedostal,“ zní o kus dál. Fanoušci mají jasno, koho Johnny myslí.

Celebrity - další články

Doporučujeme