Už toho má dost! Vévodkyně Kate odmítá trpět Harryho a Meghan

16. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton. (Zdroj: Profimedia)

Kate Middleton většinou působí jako milá žena, která má neustále úsměv od ucha k uchu. Jenže platinové výročí královny Alžběty II. ukázalo, že i vévodkyně má svoje limity. Rozhodla se, že se už nadále nebude přetvařovat. Informaci uvedl portál International Bussines Times.

Vévodkyně Kate a její manžel, princ William se během oslav nijak více s Harrym a jeho ženou Meghan nestýkali. Všichni se sice zúčastnili bohoslužby v katedrále svatého Pavla, ale seděli dost daleko od sebe a z ani jedné strany nebylo poznat, že by se chtěla nějak extrémně usmiřovat a sbližovat. Harry se prý alespoň pokusil zachytit bratrův pohled, ale William mu ho neoplatil.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Někteří znalci na odezírání z úst tvrdí, že Kate při pohledu na pár řekla manželovi ironické “wau”. “Zdálo se, že ani Kate nemá chuť se přetvařovat a být na Meghan falešně milá. A jakkoliv je to smutné, William cítil totéž. Sussexové měli štěstí, že po škodách a ostudě, které monarchii způsobili, se dočkali jakéhokoli druhu dobré vůle. Ani jedna strana už ale pravděpodobně neustoupí,” uvedl zdroj časopisu.

Meghan se loni při rozhovoru s Oprah Winfrey obula i do Kate, protože tvrdila, že ji před svatbou s Harrym rozplakala. Kate se k tomu nevyjádřila, jak je jejím dobrým zvykem. Dále Meghan obvinila jednoho člena královské rodiny z rasismu a stěžovala si, že její potomci mají jiné tituly než děti Kate a Williama. Ani veřejnost nepřijala pár, který se odstěhoval do Ameriky, moc dobře. Když dorazili na vzpomínkovou bohoslužbu, z davu bylo slyšet bučení. “Být takto zesměšňován bylo pro Harryho velmi ponižující,” řekl zdroj časopisu.


Celebrity - další články

Doporučujeme