V amerických městech jsou sochy nahého Donalda Trumpa! A lidé je kradou

24. září 2016·Celebrity·Redakce

Sochy zobrazující nahého Donalda Trumpa v životní velikosti se objevují v městech po celém území USA. A je o ně podle všeho zájem. Z některých míst si je už neznámí pachatelé odvezli.

Naposledy takto zmizela socha v jihofloridském Wynwoodu. Místní bezpečnostní pracovníci si ale všimli mužů, kteří naložili skulpturu na korbu dodávky a vyfotili si poznávací značku vozidla. Policie je jim tak již na stopě. Před týdnem zmizela bez vysvětlení Trumpova socha z New Jersey. Na jednom parkovišti v Las Vegas naopak výtvor neznámí pachatelé strhli k zemi a postříkali sprejem.

Sochy nahého republikánského uchazeče o Bílý dům se objevily na mnoha veřejných prostranstvích v New Yorku, v Los Angeles, v San Francisku, v Clevelandu či v Seattlu. Zobrazují Trumpa s vážným výrazem ve tváři a s rukama založenýma na objemném břichu. Sochy jsou podepsány Indecline, což je umělecké sdružení, do něhož se anonymně zapojují autoři street artu. Sochy vzbudily velkou pozornost. Mnoho lidí se s nimi fotilo a jejich obrázky zaplavily sociální sítě.

Jsou Trumpovy vlasy pravé? Moderátor si troufl udělat něco, co ještě nikdo nezkusil

VIDEO: Čecha, který natočil kolabující Clintonovou, mají fanoušci Trumpa za hrdinu!

Trump chce všem muslimům zakázat vstup do USA. Označili ho za fašistu

Celebrity - další články

Doporučujeme