V mládí si připadala jako ošklivé káčátko, pak z ní ale vyrostla krásná labuť. Britney Spears zavzpomínala na dětství

23. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / britneyspears

Zpěvačka Britney Spears (38) nepochybně v dobách své největší slávy patřila k těm největším sexsymbolům na světě. Jen pár let před tím si ale podle svých slov vůbec nevěřila. Na sociálních sítích v úterý zavzpomínala na své dospívání a přiznala se, že si po většinu času připadala jako ošklivé káčátko. 

Popová ikona Britney Spears to v životě navzdory slávě a úspěchu rozhodně neměla jednoduché. Teď se však svěřila, že šťastné nebylo ani její dětství a dospívání.

Na svém Instagramu popsala, jak si se svým vzhledem vytrpěla své. “Kdo by si pomyslel, že budu s ofinou vypadat o tolik mladší? Přestala jsem ji nosit ve třetí třídě a pamatuji si to jako včera… Odhalit svoje čelo byla tehdy velká věc. Mohly si to dovolit jen hezké holky a já se na to nikdy dost hezká necítila,” zavzpomínala zpěvačka.

View this post on Instagram

I know I need bangs ?? !!!!! Who would have thought bangs could make you look waaaaay younger ?!?! I stopped having bangs in the 3rd grade and I remember like it was yesterday …. it was such a big deal to expose my forehead …. only pretty people in the south could do that and I never felt pretty enough to pull it off. All the beauty pageant girls did it but I never felt beauty pageants were my thing … I had bad teeth and felt like an ugly duckling. I met with a modeling agency but I wasn’t pretty enough so I went home and said, "maybe I can be like the older girls and show my forehead" !!!! I did and it looked sooooo bad but I thought I was gorgeous ? !!!! I think I knew it didn’t look good but I did it because I thought it made me cool …. and I’ve pretty much had it like that ever since !!!! People choose different ways to protect themselves …. when I pull my bangs in front of my head I feel like I’m protected … almost like I’m in 3rd grade again ⭐️?? !!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

“Všechny ty holčičky soutěžící v soutěžích krásy, já na to nikdy nebyla. Měla jsem nehezké zuby a připadala jsem si jako ošklivé káčátko,” přiznala.

“Šla jsem na konkurz do modelingové agentury, ale nebyla jsem dost hezká. Poslali mě domů a já si pomyslela, že bych možná mohla být jako starší holky a ukázat své čelo! Udělala jsem to. Vypadalo to strašně, ale já si připadala nádherná,” svěřila se na internetu. “Od té doby jsem to tak nosila pořád,” vzpomínala Spears. Právě vzhled nakonec vedle pěveckého talentu blondýnku proslavil.

“Lidé volí různé metody, aby se ochránili. Když si dám na čelo ofinu, cítím se chráněná. Skoro jako když jsem zase ve třetí třídě,” rozplývala se zpěvačka.


Celebrity - další články

Doporučujeme