V novém seriálu Chlap se objeví charismatický slovenský herec. Co říká o příběhu, ze kterého mrazí?

10. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Tomáš Maštalír (Zdroj: Profimedia)

O charismatickém herci Tomáši Maštalírovi ještě určitě hodně uslyšíme. Dnes startuje nový seriál Chlap z lékařského prostředí, ve kterém si slovenský krasavec zahrál hlavní roli. V seriálu se objeví řada českých herců. Informaci přinesl web Extra.cz

Nový televizní seriál Chlap je inspirovaný skutečný příběhem. Úspěšný lékař Ondřej Frank, kterého hraje právě Tomáš Maštalír, ztratí po nehodě paměť a nepamatuje si posledních 12 let svého života. “Když jsem se seznámil s námětem seriálu, věděl jsem, že to chci určitě dělat. Ten příběh se mě osobně dotýká. Profesně úspěšný chlap, který selhal ve svém osobním životě. Jako manžel i jako otec. Řada špatných rozhodnutí, která už nejdou vzít zpátky. A tenhle chlap je teď musí prožít ještě jednou! Zas a znovu být konfrontován s tím, co a jak se stalo v jeho minulosti, kterou si přitom nepamatuje,“ prozradil kreativní producent Petr Bok.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Voyo.cz (@voyo_cz)

Tomáš Maštalír není pro české diváky neznámou tváří. Objevil se třeba v projektu Pan profesor nebo ve filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel. V seriálu Chlap si zahraje po boku Andrey Růžičkové, Jitky Ježkové, Elizavety Maximové nebo Jiřího Dvořáka. “Opravdu si musím spolupráci se všemi kolegy jen pochválit. Vždy oceňuji profesionální přístup a je jedno, ve které zemi pracuji. Mám velmi dobrý pocit z toho, že každý, kdo pracuje na tomto seriálu, ze sebe vydává to nejlepší, aby se nám podařilo vytvořit něco, co bude lidi bavit a co jim snad také může něco přinést. Před natáčením jsem se osobně znal jen s Jiřím Dvořákem, což je skvělý herecký partner, a proto jsem se na něj moc těšil, ale i ostatní herci byli a jsou výborní partneři a dělají vše pro to, aby byl výsledek co nejlepší. A na něco takového si člověk v žádném případě nemůže stěžovat,“ svěřil se herec, který dlouho byl partnerem Táni Pauhofové.

Seriál je natočen podle skutečného příběhu, ze kterého běhá mráz po zádech. Italský lékař Pierdante Piccihoni své emoce a pocity popsal ve dvou autobiografických knihách Minus dvanáct a První pomoc. „Scenáristé a autoři seriálu nám dávají docela dobrou možnost nahlédnout, s čím vším se musí člověk v podobné situaci vypořádat. Když se jednoho dne probudí z kómatu a zjistí, že obrovská část jeho života je pryč. A zejména když se v těch dvanácti letech staly tak zásadní a osudové věci, vlastně asi ty nejhorší životní rány, které vás mohou potkat,“ říká o seriálu slovenský krasavec. Nový seriál startuje 10. března na TV Nova.


Celebrity - další články

Doporučujeme