V prosinci do ledového potoka? I Gábina Soukalová se shlédla v otužování a není na to sama

1. ledna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Gabriela Soukalová (Foto: ČTK)

Bývalá biatlonistka a nyní moderátorka, ale hlavně maminka Gabriela Soukalová miluje vzhledem ke své sportovní minulosti zimní sporty a radovánky. A k těm posledních pár let patří i otužování. Do ledového potoka vyrazila i se svým partnerem, jak vše ukázala na svém instagramu.

Gabriela Soukalová patří mezi ženy, které se pyšní nádhernou vysportovanou postavou. I když je to jen pár měsíců, co porodila, na jejím těle potom není ani památky. Své odvážné snímky ale moc často nezveřejňuje, což je podle mnohých velká škoda. Teď ale udělala výjimku a kromě sebe odhalila i svého partnera Miloše Kadeřábka, otce dcerky Izabelky.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Soukalova (@gabrielakoukalova)

Dvojice se totiž shlédla v otužování a do ledového potoka vyrazila hned na Boží hod. „Dnes Boží koupačka v potoce,“napsala ke snímku, kterým pobavila fanoušky na sociální síti. Vzhledem k tomu, že vyrazili na koupačku v prosinci, nikoho asi nepřekvapí, že Gábina si kromě plavek vzala i čepici.

Zda má ale plavky její partner, není známo. Na snímku má totiž okolo pasu omotaný ručník, což probouzí dámskou představivost. “Tekoucí voda má grády,” napsala. Mnoho jejích fanoušků její zdravý prospěšný čin ocenilo. “Velký palec nahoru vám oběma. Je mi z téhle fotky úplně zima a to mám svetr a tepláky. Smekám,” napsala jedna ze sledujících. “Taky mi byla zima, ale o to větší radost mám, že to překonám,” svěřila se Gábina, která vypadá na fotce opravdu spokojeně.


Celebrity - další články

Doporučujeme