V televizi se dívám na sebe, říká Uršula Kluková

9. září 2014·Celebrity·Redakce

Dívá se na sebe z toho důvodu, aby věděla, kde dělá chyby a mohla se z nich ponaučit.

Uršulo, ty máš zdravotnickou školu, tím bysme chtěli začít. Také si jako zdravotní sestra pracovala. Co říkáš na boom domácích i zahraničních seriálů, které se točí kolem nemocnic a zdravotnickýho prostředí?
No tak to bude krátká odpověď, protože já neříkám nic, já se na to nedívám.

Ani na Doktory z Počátků?
No to se dívám. (smích)

Uršulo, tebe vlastně dneska diváci můžou vidět v seriálu, už jsme to lehce nakousli, Doktoři z Počátků, sleduješ je třeba i profesně, baví tě to?
Dívám se na to samozřejmě taky hlavně kvůli sobě, abych věděla, jaký dělám chyby a taky jsem zvědavá i na ty ostatní, protože v tom žiju. Už v tom vlastně žiju rok a půl a mám ty lidi kolem toho ráda a tak to samozřejmě sleduju. A jinak, na televizi se dívám, mám oblíbený některý pořady a dívám se hlavně, teda teď na sebe něco prozradím, na Vraždy v Midsomeru. A na ty se dívám, i jsem si koupila ty knížky a mám to prostě ráda a úplně mám takovej pocit, že tam jako žiju v tom.

Kdy jsi se naposledy byla podívat v současným Semaforu?

No já jsem tam byla docela nedávno, protože my jsme tam měli takový představení, když bylo 10. výročí úmrtí Slávka Šimka. Bylo tam představení “Návštěvní den u Miloslava Šimka”. A byli tam skoro všichni členové. Byl tam Petr Nárožný, byl tam Jirka Krampol, byl tam Luděk Sobota. S Maruškou Retkovou jsme to uváděly. Viktor Sodoma přijel, Miluška Voborníková. Prostě udělali jsme takovej vzpomínkovej večer, nebyla to vůbec žádná tryzna, bylo to veselý, bylo to strašně milý a teď jsme se rozhodli, že to budeme opakovat, že to budeme dělat každej měsíc v Divadle Semafor. A bude to teď v říjnu.

Ještě se vrátíme k Divadlu Semafor. Co bylo důvodem nesnášenlivosti mezi Miloslavem Šimkem a Jiřím Suchým?
No na to já tak úplně nedokážu odpovědět, protože já jsem hrála ve všech třech skupinách, který tam byly, to byla Pepíka Dvořáka taky, naše, Miloslava Šimka, a Jiřího Suchýho, kterým to divadlo patřilo tenkrát. Ale já jsem tam hrála ve všech těch skupinách a já jsem nikdy tam nezaznamenala, že bysme se tam nějak hádali. To šlo mimo nás. Slávek se s náma o tom nikdy nebavil a pan Suchý se s náma o tom taky nikdy nebavil. A Pepa Dvořák, ten to snad ani nevěděl. Až když potom tenkrát pan Suchý nám řekl, abychom odešli z toho divadla, ty dvě skupiny, že pokud neodejdeme, tak že se s náma bude o to divadlo tahat.

 

Více uslyšíte už zítra u Těžkýho Pokondra v 9:00 na Frekvenci 1.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme