Václav Kopta ukáže mnoho tváří, které mají známý hlas. Je prvním mužem nové řady oblíbené show

23. ledna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Herec Václav Kopta. (Foto: Frekvence 1)

Herec a muzikant Václav Kopta bude soutěžit v oblíbeném pořadu televize Nova Tvoje tvář má známý hlas. Diváci se mohou těšit na devátou řadu této velice úspěšné show už koncem února. S Koptou se soutěže zúčastní i Monika Absolonová a Denisa Nesvačilová. S informacemi přišel Blesk.

Václav Kopta, který se proslavil již v maldém věku jako Radek Převrátil v oblíbeném filmu Sněženky a Machři, má za sebou už několik výzev. Po taneční a pekařské reality show se předvede v Tváři, což se rozhodně stane jeho další výzvou. Informaci o účasti oblíbeného herce redakci Blesku potvrdil zdroj blízký divadlu Semafor, kde Václav účinkuje.

Známá jsou již dvě jména účastníků nové řady Tváře a těmi jsou zpěvačka Monika Absolonová a herečka Denisa Nesvačilová. Kopta se tak stává prvním v mužském zastoupení. Na koho dalšího se letos můžeme těšit, se podle slov mluvčího televize Vojtěcha Boháčka dozvíme včas.

Když se Kopta v roce 2018 účastnil taneční soutěže, stala se nehoda. Při nácviku zvedačky si přetrhl sval na noze a musel odstoupit ještě před začátkem. Doufejme, že se tentokrát nic podobného nestane, protože i on sám je už dnes zvědavý, jak v této náročné soutěži obstojí.


Celebrity - další články

Doporučujeme