Václav Neckář strávil narozeniny v nemocnici. Musel na operaci

24. října 2022·Celebrity·Redakce

Václav Neckář. (Foto: Profimedia)

Oblíbený zpěvák Václav Neckář v neděli oslavil 79. narozeniny. Slavnostní den ale strávil v nemocnici. Podle serveru iDnes.cz musel podstoupit nespecifikovaný operační zákrok.

Asi nikdo by si nepřál strávit narozeninový den v nemocnici. Bohužel zpěvák Václav Neckář musel v neděli podstoupit nespecifikovaný zákrok, který byl plánovaný jen dva dny předem. Už delší dobu ho trápí problémy s pohybovým ústrojím.

Příčinu hospitalizace zpěváka nikdo z jeho okolí zatím blíže nekomentoval. Jeho bratr a kapelník skupiny Bacily Jan Neckář pouze potvrdil médiím jeho pobyt ve zdravotnickém zařízení a také sdělil, že operace proběhla bez komplikací. Už je po operaci a měl by být v pořádku,” uvedl pro pořad Showtime s tím, že se za ním v tu dobu chystal na návštěvu. Podle posledních informací by měl být zpěvák již v pondělí propuštěn. Zatím se ale žádné nové zprávy neobjevily.

V roce 2002 Václava Neckáře postihla mozková mrtvice. Poté se znovu učil mluvit a potýkal se s problémy s pamětí. Dokonce se znovu učil texty k písním a doteď si na koncertech pomáhá čtečkou, jak sám sdělil serveru iDnes.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme