Václav Noid Bárta se pochlubil dcerou Eliškou. Ta po něm a mamince zdědila hudební talent

17. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Václav Noid Bárta s rodinou. (Foto: Profimedia)

Dcera zpěváka, hudebního skladatele Václava Noid Bárty podědila talent po tatínkovi i mamince. Rodiče natočili malou Elišku, jak zpívá soundtrack z nového filmového snímku Avatar a na to, že jí jsou tři roky, se toho ujala skvěle. S videem se zpěvák pochlubil na instagramu.

Jako je to naše dcera, ale troufám si říct, že to bude velkej talent..,napsal na začátek příspěvku Bárta. Ten může být na pěvecký výkon dcery Elišky opravdu hrdý, jelikož píseň z Avatara je opravdu náročná. Tuhle část ze soundtracku Avatar slyšela 2x a po 3ti ji takhle zazpívala.. A že je to teda fakt těžký.. To se s ní budou točit soundtracky jedna radost. Půlka talentu od Elišky Bártové je fakt znát,dodal.

View this post on Instagram

A post shared by Vaclav Noid Barta (@vaclavnoidbarta_official)

Na videu je tříletá Eliška, která kouká zasněně do dálky a zpívá píseň, kterou jí tatínek Vašek pouští na telefonu. Ten ji společně s manželkou Eliškou, která je natáčí, pozoruje se zatajeným dechem.

Po uveřejnění videa na instagramu řada sledujících, fanoušků, ale i Noidových přátel a kolegů složili malé holčičce poklonu. Tak to je mazec. Ale žádného divu, je totiž po svých božích rodičích,” napsala zpěvačka a herečka Eva Burešová. “Wow,”  dodala moderátorka a zpěvačka Marta Jandová. Krásné a talent tam je, dcerka je roztomilá a šikovná a hezká po tatínkovi, jste božský,” dodala jedna z fanynek.


Celebrity - další články

Doporučujeme