Válka operních hvězd! Pecková se obula do Kalivodové, ta na ní chce poslat právníky

26. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Dagmar Pecková a Andrea Kalivodová (Zdroj: Profimedia)

Český šoubyznys už pár dní sleduje válku známých hvězd v přímém přenosu. Hlavní aktérkou je operní pěvkyně Dagmar Pecková, která nikdy neměla problém s tím říct, co si myslí. Teď se pustila do kolegyně Andrei Kalivodové, uskupení 4 Tenorů a Evy Urbánkové. Informaci uvedl Blesk.cz.

Dagmar Pecková si znepřátelila řadu kolegů a kolegyň z branže. Stačilo pár komentářů na sociální síti, aby se celá situace vyhrotila tak, že vzduchu visí žaloby. „Peču si tak vánoční linecké a představuji si, jak probíhá soud s nesólistkou Národního divadla, která slavnému soudu ve Freiburgu vysvětluje, že s Paroubkem nic neměla a zpívat umí,“ napsala na sociální síť Pecková.

Pecková tím reaguje na fakt, že s bývalým expremiérem Jiřím Paroubkem se Andrea Kalivodová setkala před před lety na otevření Pražského domu v Bruselu. On si pak nenechal ujít její představení Carmen ve Státní opeře. „Nevím, jak vznikla fáma, že jsem jeho přítelkyně,“ bránila se Andrea, pro kterou je to citlivé místo. To moc dobře ví i Pecková, která o své kolegyni řekla, že neumí zpívat a že ji vyhodili z Národního divadla.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Tögel Kalivodová (@andreakalivodova)

Německé město Freibugr operní diva zmínila z toho důvodu, že v tomto města Kalivodová a její manžel Radek Tögel žijí. „Je to opravdu nechutná pomluva a manžel zvažuje další právní kroky,“ svěřila se Andrea. Pecková možná už tuší, že přestřelila, protože začala zveřejňovat zvláštní statusy. „Urážet se může jen idiot, tak se raději neurážím, abych se neprozradil,“ zní jeden z textů, který doplnila douškou, že je to dobrá rada nade vše. „Když se dostanete na vrchol, jediná cesta je dolů,“ uvedla následně. Nikdo ale nechápe, proč se Pecková naváží do svých kolegů a kolegyň.

Navíc její tvrzení, že Kalivodová byla z Národního divadla vyhozena a snaží se teď zavděčit muzikály, vypadá, že je nepravdivé.„Andrea Kalivodová určitě nebyla vyhozená, nanejvýš jí doběhla smlouva. Když bude nějaká další příležitost, divadlo se na ni opět rádo obrátí,“ sdělila eXtra. cz mluvčí opery ND Kateřina Motlová. Navíc jsou už nyní známé termíny představení, ve kterých Kalivodová bude účinkovat. Na vyhazov to tak zřejmě nevypadá.

A není to jediný komentář, který Pecková vyslal do světa. Navážela se i do uskupení 4 Tenorů, kde účinkuje Pavel Vítek, Marián Vojtko, Jan Kříž a Michal Bragagnola. „Tohle teď vydává Supraphon! Co furt nějakej Smetana. Kýč nade vše,“ napsala na svůj facebook. To se ale vůbec nelíbilo jejich zakladateli Janisi Sidovskému.Pravdou je, že paní Dagmar Pecková, na rozdíl od sólistů 4 Tenorů, nemá žádné vysokoškolské vzdělání v oboru muzikál, ani, na rozdíl od sólistů 4 Tenorů, za poslední čtvrtstoletí nehrála v žádném světově uznávaném muzikálovém titulu. Projekt 4 Tenoři stojí na hudbě z muzikálů, filmů a na skladbách hitmakera Karla Svobody. Kluci zpívají skladby Bernsteina, Morriconeho, Lloyd Webbera a dalších globálně uznaných autorů s českými texty panů Borovce, Vrby nebo Prostějovského. Nikdy jsme nepředstírali, že jde o operní projekt, to si paní Pecková, možná kvůli nedostatku vzdělání, prostě popletla,“ vyjádřil se Sidovský.

Vyjmenoval také ocenění, které zpěváci získali a v jakých projektech se objevili. Zpěváci mu pak následně poděkovali. A není to tak dávno, co se Pecková pustila do další kolegyně. Tentokrát šlo o Evu Urbanovou. Na zádušní mši za Hanu Zagorovou si Peckovou někteří spletli s Urbanovou. Stát se to nemělo, nutno ale dodat, že obě dámy jsou operní divy, mají podobný sestřih stejné barvy a na smuteční akt dorazily v černém. Proto se taková záměna stala.

Většina lidí by to přešla, ne ale Pecková. „Tady to té Evičce ale sluší. A jakou pěknou dceru má,” začala svůj komentář na facebookovém profilu Pecková u fotografie, na které byla se svou dcerou. Tím se ale dotkla na velmi citlivém místě Urbanové, která se nikdy nestala maminkou. V jednom rozhovoru řekla, že doufá, že toho nikdy nebude litovat. A Pecková pokračovala. „A nějak pohublá je. Ta Urbanová. Byla snad na plastice, nebo odsávali tuk?” napsala ke svým snímkům, čímž chtěla nejspíš naznačit, že vypadá lépe než Urbanová.

To byla další velmi citlivá poznámka, protože ve stejném rozhovoru Urbanová mluvila o svém letitém boji s nadváhou. „Dlouho jsem hledala, než jsem si našla tu správnou dietu, která odpovídá mému organismu a při níž mi všechno chutná. Chce to ovšem kázeň, musíte sledovat, co si dáváte do pusy. Dodržuji dělenou stravu, snažím se skoro nesolit, nemastit a moc nejím maso. Jednou za rok si navíc dávám takovou čtrnáctidenní očistnou kúru, což je skvělá věc,” přiznala diva. Proč se Pecková teď dala na urážení kolegů a kolegyň, nikdo nechápe a všichni doufají, že s tím snad brzy přestane. Už tak si nadělala dost nepřátel.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme