Válka proti dokonalosti pokračuje. Jitka Boho ukázala bříško po porodu

19. října 2022·Celebrity·Redakce

Jitka Boho. (Foto: se souhlasem J. Boho)

Zpěvačka a Česká Miss 2019 se na instagramu přidala k ženám, které po porodu ukazují své bříško. Lavinu těchto příspěvků strhla minulý týden zpěvačka a herečka Eva Burešová, která se ukázala, jak vypadá její tělo dva měsíce po porodu a podpořila sebevědomí mnoha maminkám. Reagovala tak na dokonalou poporodní fotografii modelky Kristýny Schickové.

Jitka Boho 10. října porodila syna Tadeáše. Od porodu uběhl více než týden a zpěvačka se rozhodla jít na veřejnost s tím, jak vnímá své tělo. Přidala se tak mnoha známým osobnostem v posledním týdnu.

“A to už mám na sobě stahovací legíny. Milé ženy… i já to budu mít “běh na delší trať”, nemyslete,” napsala na instagram Boho a přiložila fotografii, na které je v legínách a s úsměvem na tváři. Hlavní je, že jsme to zvládli a že jsme zdravé, kilo sem, kilo tam… Vždyť naše těla jsou neuvěřitelná, co všechno zvládnou a co snesou,” dodala.

Pod příspěvkem se začaly okamžitě objevovat pochvalné komentáře, vyjadřující podporu. “Jíťo jste skvělá. Gratuluji k mimču a k tomu, že ukazujete realitu, na rozdíl od mnohých jiných,” napsala jedna z uživatelek do komentářů. Další maminky pak přidaly osvědčené rady, jak na poporodní bříško.

Všechno odstartoval nevinný příspěvek modelky Schickové

Modelka Kristýna Schicková, sestra fotbalisty Patrika Schicka, se před měsícem pochlubila na instagramu fotografií, kde pár hodin po porodu syna Liama vypadá dokonale a podle mnohých by z fleku mohla vyrazit na přehlídková mola. Bohužel netušila, jaký dopad snímek ve společnosti bude mít. Následně se začaly na sociálních sítích objevovat příspěvky celebrit, kde upozorňují na to, že je v pořádku mít po porodu nějaké to kilo navíc. Mezi nimi byla například herečka a zpěvačka Eva Burešová.

View this post on Instagram

A post shared by Kristyna 🍒 Schickova (@kristynaschickova)


Celebrity - další články

Doporučujeme