Vánoce hrůzy! Veronika Žilková strávila Štědrý den na klinice, psí parťačka se zranila

30. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Veronika Žilková (Zdroj: ČTK)

Místo pohody má za sebou Veronika Žilková Vánoce plné strachu. Se svou fenkou Coffie musela na první svátek vánoční na ambulanci. Její čtyřnohá parťačka si totiž přivodila ošklivé zranění. Veronika se se vším svěřila na instagramu.

V únoru 2019 si Veronika Žilková pořídila štěňátko mopse, které pojmenovala Coffie. Psík měl být náhradou za labradora Pipa, který zemřel na rakovinu. Je jasné, že Coffie herečka bezmezně miluje. Nyní se ale o jeho život musela opět strachovat. „Naše mopsice Coffinka byla na zahradě deset minut, vrátila se… a vypíchla si očičko, asi o nějaký klacek, na naší absolutně bezpečný zahradě,“ svěřila se otřesená herečka.

„Včera jsem s ní strávila, od dvou do devíti, tedy celé odpoledne a večer na Boží hod, na veterině, byla to jediná otevřená klinika široko daleko. Bohužel jí to očičko museli vzít…“stýskala si Žilková, která zranění svého pejska podle svých vlastních slov obrečela. “Dneska je to lepší. Život jde dál, ona žere a je spokojená,” svěřila se druhý den.

Podle herečky je její čtyřnohá láska i přes svůj úraz veselá a svůj úraz prý vnímá mnohem lépe, než její panička. Je pravda, že zvířata se svým hendikepy umí sžít mnohem rychleji a přizpůsobí se nové situaci. Navíc zranění očí je u mopsů poměrně běžné. „Říká se, že u těch mopsů je to nejčastější úraz, protože ty oči mají vyvalený,“ uznala i herečka. „A jestli se někomu něco na Vánoce nepodařilo, tak v tom nejste sami…“ ujišťovala své fanoušky na instagramu.

Celebrity - další články

Doporučujeme