Vánoce už stráví doma. Hvězdu seriálu Ulice pustili konečně z nemocnice s prvorozenou dcerkou

23. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Herečka Malvína Pachlová je těhotná. (Foto: se souhlasem Malvína Pachlová)

Herečce Malvíně Pachlové se dcerka s neobvyklým jménem sice narodila už na začátku prosince, ale vzhledem k tomu, že na svět přišla dříve, musela se ještě "dopéct" v inkubátoru. Malvína se ale nyní na instagramu svěřila, že jsou už doma a svátky oslaví společně.

Herečka Malvína Pachlová, známá ze seriálů Ulice nebo Modrý kód, své těhotenství oznámila na začátku září. Ale holčička Enola se narodila už v osmém měsíci. “Je to střelkyně.. řekla si, že se na nás konečně už podívá.. tak je tady,” okomentovala nečekaný porod Pachlová. Novopečená maminka musela proto s dcerkou být v nemocnici delší dobu, než ostatní rodičky.

V pondělí 20. prosince už byla doma. Fotkou s partnerem a dcerkou se pochlubila na instagramu. „Konečně domů… Neuvěřitelně se těšíme, svěřila se Malvína. „Teda měli jsme úžasnou péči a celá porodnice se o nás nádherně postarala…Jsem za to moc vděčná, protože díky tomu byly ty dva týdny vlastně moc fajn.

Herečka se svěřila, že v nemocnici to bylo skvělé a její dcerka Nola měla prý luxusní péči.Takovej wellness balíček,” pochvalovala. “Jooo,” reagovala další herečka Berenika Kohoutová. “Jůů, to je požehnání,” přidala se i Lenka Krobotová. Štědrý den tak už herečka s partnerem Milanem Ligačem a s dcerou doma.


Celebrity - další články

Doporučujeme