Ve StarDance jsem dotančila s virózou a v horečkách, říká Anna K. VIDEO

14. listopadu 2016·Celebrity·Redakce

Šesté kolo StarDance bylo věnované filmovým melodiím. Scénický tanec se ovšem stal osudným zpěvačce Anně K a tanečníkovi Marku Hrstkovi. Pár předvedl choreografii na hudbu z filmu Město andělů.

Hosty u Markéty a Mikeše na Frekvenci 1 byli v pondělí Anna K a Marek Hrstka, kteří v sobotu vypadli ze StarDance. Sice nepatřili mezi ty, kdo byli nejhůře hodnoceni od poroty, verdikt nad nimi však vynesli diváci.

“Bylo těžko na cvičišti, lehčeji na bojišti. Ten tanec byl pro nás takový, jak jsme se představovali, že by mohl být. Předchozí zkoušky byly hodně náročné vzhledem k času, který jsme na ně měli,” shrnul v rozhovoru tanečník Hrstka.

“Bylo to hodně těžké, protože jsme na to měli asi den, nanejvíc dva, protože jsme s Markem oba ulehli s virózou, měli jsme horečky a střevní problémy. To jsem nezažila x let. Já jsem tedy byla na pokraji všech sil a doslova jsem se modlila, ať už to celé skončí,” komentovala Anna K.

PSALI JSME: Trénink ve StarDance? Jedna z nejnáročnějších věcí, co jsem zažila, říká vyřazená Kristýna Leichtová

Viróza však během sobotního večera na tanečním páru nebyla znát. Nicméně modlitby očividně byly vyslyšeny. “Já si to myslím, že vše je tak, jak má být. Já už jsem mlela z posledního. Jinak ten tanec jsem si užila. Bylo to hezké, když jsem se na to zpětně dívala. Emoce, které jsme tam chtěli dát, tam byly,” smála se zpěvačka.

Zbývajících pět párů může být v klidu nejen po sobotě, ale i příští víkend, kdy se vyřazovat nebude. Proběhne totiž charitativní večer.

Autor: Anna Netušilová

Celebrity - další články

Doporučujeme