Ve středu bude hostem Pokondrů herečka Hana Gregorová

18. října 2016·Celebrity·Redakce

Těžkej Pokondr každý všední den zpovídá hvězdného hosta. Ve středu přišla k Romanovi s Milošem herečka Hana Gregorová, která promluvila nejen o vztazích v rodině ale i nabídce k šnatku.

Hana Gregorová se narodila v Bratislavě a na Slovensku také odstartovala svou hereckou kariéru. Do širšího povědomí se pak dostala po sňatku s populárním hercem Radoslavem Brzobohatým. Z jejich manželství vzešel zpěvák a hudebník Ondřej.

3 nepříjemné otázky

Myslíte si, že by se změnou příjmení vašeho syna souhlasil i Radek Brzobohatý?

Hana: Já myslím, že jo. On byl hrozně velkorysý člověk a nikdo z těch pisálků ho tak dobře neznal tak jako já. Jak si ho pamatuju, tak by nejspíš řekl: No jo, tak si ho změň. Ať si taky máma užije (smích)

Platí vaše zásnuby, o kterých psal bulvár?

Hana: Neplatí. Já jsem neřekla ano, protože jsem byla strašně zaskočená. Byla jsem asi ve výšce 3000 metrů a teď se najednou přede mnou vynořili… Nepotřebuji se na vztah zasnubovat ani vdávat!  

Necháte si do svých osobních záležitostí mluvit?

Hana: Ráda si vyslechnu a zvážím názor nejbližších ale řídím se vlastním instinktem. Třeba Ondra je v hodně věcech impulzivní a dovedeme na sebe řvát a hádat se. Ale vždy se nakonec usmíříme. 

Poslechněte si

Celebrity - další články

Doporučujeme