Ve vězení si dlouhé chvíle krátí psaním. David Křížek vydal knihu, pokřtila ji jeho milovaná žena s dětmi

25. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Lucie Křížková se synem. (Zdroj: Profimedia)

Udělal chybu, za kterou musí pykat. Jachtař David Křížek si odpykává trest ve vězení za tunelování Metropolitního spořitelního družstva. Ve vězení napsal knihu, kterou pokřtila jeho milovaná manželka Lucie společně s jejich dětmi, o čemž se rozpovídala i na instagramu.

Byla to právě moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková, která oznámila, že její manžel si půjde odsedět trest do vězení. David udělal chybu, za kterou teď bude pykat. Znám ho jako poctivého, pravdomluvného a milujícího člověka. Pevně za ním stojím. Nelehké období to nebude jen pro něj. Děti přijdou ve svých nejzranitelnějších letech o tátu. A já o úžasného a podporujícího manžela. Mám ale rodinu a přátele, na které se mohu s čímkoli obrátit. A i když si někdy zoufám, jak ten čas letí, teď si budu naopak přát, aby letěl jak splašený,“ napsala.

Do vězení Křížek nastoupil loni na jaře a za mřížemi má strávit pět let. Dlouhé chvíle si krátí kresbami a psaním dětské knihy Plavba snů. Ta nyní spatřila světlo světa. A kdo jiný by ji měl pokřtít, než jeho milovaná manželka a jeho děti David a Lola?

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova)

Máme ji! Pokřtili jsme ji. A teď už je na vás, do kolika rodin příběh vpluje. Ať se vám líbí, tak jako nám,“ napsala moderátorka k fotce s dětmi. A nekřtilo se šampaňským ani jiným alkoholickým nápojem, ale vodou z Lipna. Tomu se ostatně přezdívá české moře.


Celebrity - další články

Doporučujeme