Večerníčky jí zničily hlas. Jiřina Bohdalová už zní jako chlap

5. července 2022·Celebrity·Redakce

Jiřina Bohdalová. (Zdroj: Profimedia)

Jiřina Bohdalová v Karlových Varech přiznala, že jí namlouvání oblíbených večerníčků zničilo hlas a nyní zní v telefonu jako muž. S humorem prohlásila, že za to můžou děti. Jistě to však nemyslela vážně. Vždyť pohádky jako Rákosníček nebo Křemílek a Vochomůrka by bez jedinečného hlasu Jiřiny Bohdalové nebyly ono. Informoval o tom deník Blesk.

“Nedávno mi někdo telefonoval, já se ohlásila, a na druhém konci se ozvalo – Dobrý den, pane, je prosím doma paní Bohdalová? Už mám hlas jako chlap! Zničila jsem si ho kvůli vašim dětem! smála se Bohdalová v talkshow Libora Boučka na Filmovém festivalu v Karlových Varech. Svým jedinečným skřehotavým hlasem namluvila například takové večerníčky, jako Rákosníčka, Křemílka a Vochomůrku nebo Malou čarodějnici.

Z toho důvodu už jednadevadesátiletá herečka takové nabídky odmítá. Samozřejmě nemá problém udělat vyjímku, pokud jde o žádost od jejích kamarádů a přátel. “Třeba Heleně Vondráčkové jsem k narozeninám namluvila zdravici, ale to je pro kamarádku,” vysvětlila Bohdalka. Žádný nový večerníček však od ní už patrně neusylšíme. Alespoň, že máme tyhle pohádkové poklady navždy uchovány v našich dětských srdcích.

Jiřinu na festival doprovodili její dva vnuci Marek a Vojta. S nimi se také na zahájení, kde jí stáli po boku, cítila bezpečně. A také s nimi v pondělí odjela na dovolenou do Řecka. Zbytek léta hodlá strávit na své chalupě.


Celebrity - další články

Doporučujeme