Věděla jsem, že budu těhotná. Markéta Konvičková po dítěti moc toužila. Od druhého ji lékaři odrazují

22. července 2022·Celebrity·Redakce

Markéta Konvičková (Zdroj: Profimedia)

Před třemi lety si prošla peklem a nikdo nevěděl, zda se stane někdy maminkou. Markéta Konvičková je dnes maminkou krásné dvouleté holčičky, ale pár let zpátky kvůli vzácnému nádoru přišla o jeden vaječník a na druhém jí navíc našli nález. Co jí lékaři řekli teď? Prozradila na instagramu.

Vypadalo to na obyčejnou preventivní prohlídku u gynekologa. Ta se ale proměnila v peklo. Na vaječníku mi našli cystu velikosti 4 centimetrů. Poslali mě na laparoskopický zákrok a nález odstranili,“ řekla Blesku v roce 2019 Markéta Konvičková. Až teď ale vyšlo najevo, že odstraněn musel být i samotný vaječník.

Dotaz od fanoušků zněl jasně. Snažili jste se nějak o dítě? Ano! Hodně slivovice a lázeňské prostředí. Ale ne, malá je zázrak. Přišla jsem o vaječník, a když jsme si řekli, že je na čase nechat to otevřené, řekli mi, že mám nález na druhém vaječníku a čeká mě další operace,”svěřila se zpěvačka. Ta plánovala, že si nechá na klinice zamrazit vajíčka. Ale nakonec to nebylo třeba, Markéta otěhotněla.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

Sama přiznala, že věděla, že bude těhotná, nastavila si tak hlavu. Amálku ve svých snech vídám už dlouho a vždycky jsem věděla, že budu mít dceru. Ale že bude tak úžasná, o tom se mi ani nesnilo,“ dodala. Ráda by měla i druhé dítě, ale lékaři z toho moc nadšení nejsou. „Já věřím na zázraky. Jeden leží tady na té fotce,“tvrdí maminka skoro dvouleté dcerušky.


Celebrity - další články

Doporučujeme