Vendula Pizingerová se pochlubila krásnou fotkou. Nechala se inspirovat Nirvanou

7. prosince 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Nirvana, Nevermind (Shutterstock)

Ředitelku nadačního fondu Kapka naděje Vendulu Pizingerovou už přes rok mnozí obdivují za to, že se ve svém věku opět vrátila na mateřskou dovolenou a velice si užívá svého malého synka Josífka. Ráda se s ním chlubí na sociálních sítích a není se čemu divit. Je to totiž kluk jako buk. Nyní však zveřejnila na instagramu fotku ve stylu Nirvána.

Ačkoliv se její vrstevnice už většinou těší na to, že se stanou babičkami a budou si užívat vnoučat, Vendula Pizingerová si už více jako rok užívá mateřské se svým malým a rozkošným synkem Josífkem. Je tak inspirací pro mnohé ženy, kterým dodává sílu a odhodlání, a to především skrze své sociální sítě, kde se Josífkem často chlubí.

Nedávno zveřejnila krásnou podvodní fotografii, kterou nejspíš pořídila na kojeneckém kurzu plavání, kam spolu pravidelně docházejí, ale která vypadá jak od profesionálního fotografa. Josífek na ní totiž vypadá úplně přesně jako miminko ze slavného přebalu alba skupiny Nirvana s názvem Nevermind z roku 1991.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

Zajímavé je, že právě letos, 30 let po pořízení fotografie originálního miminka, se skupině ozval  již více jak třicetiletý muž Spencer Elden, který na rozdíl od Josífka měl na světoznámé fotce kromě dolarové bankovky vidět přirození. A dnes si vzpomněl, že se mu to nelíbí a za údajnou dětskou pornografii, jak výjev nazývá, požaduje po slavné kapele nejméně 150 tisíc od každého, kdo se podílel na produkci jmenovaného alba, což je sečteno, podtrženo, asi 3,3 milionu korun.


Celebrity - další články

Doporučujeme