Veronika Arichteva bude zářit v novém seriálu pod taktovkou manžela, režiséra Bisera

22. února 2022·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Veronika Arichteva a Biser Arichtev. (Foto: Profimedia)

Režisér Biser Arichtev se dal dohromady s televizí Nova a vznikne tak nový romantický seriál O mě se neboj. Hlavní roli si v něm zahraje jeho manželka, herečka Veronika Arichteva. s informací přišel server Mediaguru.

Natáčení nového seriálu začalo na přelomu ledna a února. Titulní název je O mě se neboj a měl by být romantický a komediální. Režie se ujal Biser Arichtev, který má na kontě úspěšné a oblíbené seiály Vyprávěj,První republika nebo novou minisérii Guru.

Děj se bude točit okolo rozvádějící se matky dvou dětí, kterou si zahraje manželka režiséra, herečka Veronika Arichteva a mladého sebevědomého právníka, kterého ztvární Václav Matějovský. “Je to romantická komedie založená na střetu dvou rozdílných světů a povah mladé mámy v nesnázích a sebevědomého úspěšného právníka, který díky své lehkomyslnosti projede jedno z jejich rozvodových stání,” popisuje pro Mediaguru Arichtev.

Láska a vztahy jsou podle producenta nevyčerpatelné téma. “Seriál pohladí a zahřeje velmi příjemnou, trochou romantickou atmosférou, ale pobaví i humorem,” uvedl pro server Filip Bobiňski. V seriálu se kromě zmíněné dvojice objeví například Jan Šťastný, Patricie Pagáčová, Sára Rychlíková, Veronika Lapková nebo Lukáš Příkazký. Kdy se objeví novinka na obrazovkách zatím televize nezveřejnila.

Samotná Veronika si natáčení užívá. “Užívám si to moc. Jen to chce teď trochu víc plánování, aby nevyhrávaly pochybnosti, zda nebýt ještě doma s malým. Nejlíp je na tom Luka, ten si chvíle s babičkami a kamarádkami chůvami dost oblíbil. Tak se mi ulevilo a do práce chodím odpočívat,” řekla pro Super.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme