Veronika Žilková si změnila jméno! Konečně se může posunout v životě dál

23. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Veronika Žilková (Foto: Profimedia)

Herečka Veronika Žilková dnes překvapila své fanoušky, když na instagramu zveřejnila fotografii s informací, že se konečně po rozvodu s Martinem Stropnickým navrátila ke svému dívčímu jménu.

Když se Veronika Žilková a Martin Stropnický po osmnácti letech rozešli, spustila se mezi nimi lavina konfliktů, které se točily hlavně kolem péče o dceru Kordulu a peněz. Herečku původně rozchod zaskočil, jelikož nyní již bývalý manžel se s ní rozešel skrz e-mail. „Měli jsme připravenou dohodu, kterou jsem iniciovala já. Zaprvé nemám peníze na právnické zastupování, zadruhé mě to celé traumatizuje. Kordulka navíc brzy oslaví osmnácté narozeniny, a pokud bych soud neukončila a neustoupila návrhům, mohla by tu stát proti svému otci,“ řekla před půl rokem Žilková médiím.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Veronika Zilkova 😂 (@veronikazilkovazilkova)

Dvojice se oficiálně rozvedla před pěti měsíci a dnes se konečně Veronika definitivně může posunout kupředu, jelikož světu radostně oznámila, že se navrací ke svému dívčímu jménu. „Chvilku to trvalo, ale od dnešního dne jsem 100% Veronika Žilková  na svatého Vojtěcha, dívčí jméno? Potěcha!”napsala k fotce nového pasu a občanky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Veronika Zilkova 😂 (@veronikazilkovazilkova)

Žilková se pravidelně objevuje v seriálu Zoo a letos zazáří v novém dramatu Beaty Parkanové názvu Světýlka. Film vypráví příběh malé Amálky, která si začne uvědomovat partnerskou krizi svých rodičů. Veronika ve filmu ztvárnila roli babičky. „Je přísná a chvílemi nepříjemná. Současně ale hluboce milující,“ prozradila o postavě herečka.

Celebrity - další články

Doporučujeme