Vévodkyně Kate pobláznila svět narozeninovými snímky. Co její nádherné fotografie říkají?

14. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Foto: ČTK)

V neděli 9. ledna oslavila vévodkyně Kate Middleton čtyřicáté narozeniny. K nim si nejen sobě, ale i celému světu nadělila jedinečné fotografie. Nádherné šaty doplnila luxusními šperky z rodinného dědictví. Jaké je tajemství nádherných snímků? Informaci přinesl Daily Mail.

Kate Middleton má na třech fotografiích šaty z dílny britského návrháře Alexandra McQueena a rodinné šperky. Těmi vzdala hold matce svého manžela, princezně Dianě. Vzala si totiž její perlové náušnice a prsten, který jí také patřil. Fotografie hodnotí i odborníci, které si je nemohou vynachválit.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

„Máme tu královský rys, který můžete vidět na klasickém záběru, na němž je z profilu a dívá se do dálky. Pak je tu neformálnější snímek v červených šatech, který zobrazuje moderní čtyřicetiletou ženu. A pak záběr zblízka, který ukazuje intimnější perspektivu,“ cituje britský Daily Mail svůj zdroj.

415435

Autorem snímků, které vznikly v Královské botanické zahradě, má na svědomí italský módní fotograf Paolo Roversi. Inspiraci ke snímku vévodkyně z profilu našel fotograf v tvorbě Cecila Baetona. Ten v minulosti fotil nejen samotnou královnu Alžbětu II., ale také její sestru, princeznu Margaret. Snímky budou umístěny do stálé kolekce Národní portrétní galerie, které je vévodkyně patronkou.


Celebrity - další články

Doporučujeme