VIDEO: Hrdličkova oslava postupu Plíškové boří internet! Taková euforie se jen tak nevidí

23. ledna 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Australian Open/twitter

Když Karolína Plíšková ve středečním čtvrtfinálovém zápase tenisového turnaje Australian Open otočila zápas proti Američance Sereně Williams v posledním setu z 1:5 na 7:5, celý tenisový svět jí složil poklonu. Stejně tak i její manžel Michal Hrdlička, jehož radost z vítězného zápasu se stala hitem internetu.

Video bylo zveřejněno na oficiálním twitteru turnaje Australian Open a doposud má přes 140 tisíc zhlédnutí. Upřímnou radost manžela tenistky Karolíny Plíškové, která se přes americkou soupeřku probojovala do semifinále, kde na ni čeká japonská tenistka Naomi Osaka, nezkazí ani skutečnost, že mu na sociálních sítích někteří diskutující připomínají, že je to k soupeřce neuctivé.

Za stavu 5:1 ve třetím setu pro americkou tenistku totiž Serena Williams špatně došlápla a podvrtla si levý kotník. Ošetření ale odmítla. Na tiskové konferenci po konci utkání ale novinářům sdělila, že její zdravotní stav nesehrál v rozhodujícím setu žádnou roli. Serena Williams naopak pochválila českou tenistku za její hru.

Celebrity - další články

Doporučujeme