Tajemství erotické scény z Pretty Woman. Sex na klavíru vymyslel sám Richard Gere

28. prosince 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Komedie Pretty Woman patří mezi kultovní filmy! Až teprve 25 let po premiéře ale vyšlo najevo, že erotickou scénu na klavíru vymyslel sám herec Richard Gere. Hollywoodská hvězda to v červenci prozradila na filmovém festivalu v Karlových Varech.

“Režisér Garry Marshall při natáčení řekl, jestli mám nějaký nápad, že je tam prostor. A tak jsem přemýšlel… Když cestuji po světě a nocuji v hotelu, většinou špatně spím. A tak se snažím najít klavír, na který si mohu zahrát a trochu se odreagovat. Napadlo mě tedy toto přenést i do filmu,” prozradil Richard Gere během rozhovoru s Markem Ebenem, s nímž v rámci karlovarského festivalu natáčel pořad Na plovárně.

Ve scéně tedy hraje milionář Edward Lewis (R. Gere) v hotelové restaurací na klavír, kam za ním pozdě v noci přijde i jeho společnice Vivian (J. Roberts). Ta se krátce před tím probudí na pokoji a zjistí, že tam milionář není a vydá se ho tedy hledat. Edwarda její příchod do restaurace potěší. Strhne z ní župan a oddá se s ní sexu přímo na klavíru. Hoteloví zaměstnanci, kteří tam zrovna uklízejí, že taktně odeberou pryč.

Podívejte se na slavnou scénu z Pretty Woman:

Celebrity - další články

Doporučujeme