VIDEO: Vtipný hokejista Hudler v červených ponožkách pobavil Las Vegas!

25. června 2015·Celebrity·Redakce

Nepatří mezi slavná jména a nebyl ani tím, kdo získal nejvíce trofejí. Přesto český hokejista Jiří Hudler na večeru NHL v Las Vegas pobavil nejvíc!

Jiří Hudler vyvolal smích ve slavné hale MGM Grand Garden Arena už ve chvíli, kdy si šel na pódium přebrat cenu  pro největšího gentlemana v NHL. Lady Byng Trophy si totiž přišel vyzvednout v červených ponožkách! A další zábava přišla ve chvíli, kdy se chopil mikrofonu.

“Omlouvám se, že nemám boty. To se je prostě Vegas,” rozesmál přítomné v sále a později vysvětlil, že jej z dlouhého sezení zkrátka bolely nohy, tak se vyzul. Nejdříve ale útočník Calgary pokračoval ve své řeči. Hned poté, co mu jeden z kamarádů přinesl na pódium boty.

“Dnes ráno jsem měl v mobilu čtyři zprávy.  Nejprve mi psal Bob Hartley (trenér Calgary), abych dohlédl na to, že Johnny Gaudreau bude v posteli do půlnoci. A krátce poté mi píše Johnny: nezapomeň napsat Hartleymu, že jsem byl v posteli už před jedenáctou!” Jen na vysvětlenou – Johnny Gaudreau je jeden z nejtalentovanějších hokejistů současnosti a jednatřicetiletý Hudler mu v týmu Calgary dělá jakéhosi mentora. 

V závěru Hudler ještě poděkoval spoluhráčům i novinářům, ale zvláštní díky dostala jeho rodina. “Nejlepším dnem mého života byl 7. leden, kdy se narodila moje dcera Anna Josephine. Sportovní ceny jsou skvělé ale život je život. Miluji svoji dceru a manželku. Děkuju,” dojal všechny v sále na závěr.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme