Vítězkou MasterChef Česko je sympatická Besky. Její vítězství předpovídal porotce už na castingu

25. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Besky a porotci soutěže MasterChef (Zdroj: se souhlasem TV Nova)

Královnou letošního ročníku kuchařské soutěže MasterChef se stala sympatická Slovenka Besky. Ta v ryze ženském finále porazila své kamarádky, ale i soupeřky Petru a Jíťu. Veronika Danišová, kterou diváci znají jako Besky, vyhrála krásnou cenu a jeden milion korun.

Bylo to poprvé, co se v české verzi kuchařské show MasterChef objevily jen ženy – Besky, Petra a Jitka. Nakonec se vítězkou stala usměvavá Slovenka, která žije trvale už několik let v České republice. Porotce – Přemka Forejta, Radka Kašpárka a Jana Punčocháře zaujala svým tříchodovým menu inspirovaným pohádkou Malá mořská víla.

Na rozdíl od pohádky Hanse Christiana Andersena, která nekončí úplně šťastně, ten její příběh skončil rozhodně dobře. Odnáší si jeden milion korun a titul MastercChef Česko 2021. „Příběh o Malé mořské víle neskončil tragicky,“ znělo z úst novopečeného vítěze. „Mně se změní celý život, je to strašně krásný a vydřený dar. A strašně se z toho těším. Budu ještě dětem vyprávět, že maminka byla MasterChef milované České republiky,” dodala vítězka.

View this post on Instagram

A post shared by BESKY (@besky.vero)

Finále, na kterém nechyběli ti nejbližší všech finalistek, současní účastníci i vítězové z řad minulých, bylo velmi dramatické. Nejprve se Jítě nedařil předkrm a během přípravy hlavního chodu se ošklivě pořezala i Petra. Té se nedařilo ani během přípravy dezertu, když si omylem shodila na zem krém. Chvílemi to vypadalo, že třetí chod ani nenaservíruje.

Naopak Besky si šla v klidu za svým a k titulu tak došlo na rozdíl od svých soupeřek bez chyb. Potvrdila tak slova svého mentora Radka Kašpárka, který už během castingu řekl: „Mně se často nestává, abych při prvním soustu poznal, že přede mnou možná stojí budoucí MasterChef.” A nakonec měl pravdu. Besky přebírá štafetu po Romanu Stašovi, který byl jeden z prvních, co jí gratuloval.

View this post on Instagram

A post shared by Roman Staša (@stasa.roman)


Celebrity - další články

Doporučujeme