Vnadná misska Šlégrová ukázala postavu rok po porodu: Manžel ji prý miluje jako »Bridget Jones«

28. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Lucie Šlégrová. Foto: se souhlasem Lucie Šlégrové

Často si myslíme, že jsou na tom druzí lépe, aniž bychom opravdu znali jejich situaci. Své fanoušky o tom teď přesvědčila Miss České republiky 2005 Lucie Šlégrová, za svobodna Králová (39). Ta přiznala tak nízké sebevědomí, že se ani nechtěla ukazovat v plavkách. Nakonec se ale odhodlala a podle fanoušků se rozhodně nemá za co stydět. 

Při pohledu na modelku Lucii Šlégrovou by s ní leckterá žena hned měnila. Útlý pas i po třech dětech, dlouhé nohy a v dekoltu přírodní pětky. Leckdo by si myslel, že co do vzhledu si nemá na co stěžovat. Šlégrová ale nyní otevřeně přiznala, že ani jí se nevyhýbají komplexy a se sebeláskou občas trochu bojuje.

“Necítila jsem se na to sem přidávat fotky sebe v plavkách,” vzkázala upřímně fanouškům na svém instagramovém profilu.“Nikdy nebudu vypadat tak božsky jako božská Andrea nebo Simona,” posteskla si s odkazem na své kolegyně.

Jak ale dodává, velkou oporou je jí její manžel, hokejista Jiří Šlégr (50). “Můj úžasný muž mi říká, ty jsi fakt praštěná, vypadáš skvěle, bude ti 40, porodila jsi 3 děti, furt nechápu, proč se tak podceňuješ,” citovala svého milého.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Šlégr family (@lucieslegr)

Šlégrová nakonec přiznává, že i když s tím pořád trochu zápasí, nakonec je za své tělo ráda. “Jsem samozřejmě šťastná, že nemám těch 24 kg, co jsem zase při těhul nabrala… A tak teda jo, jsem částečně pyšná, že ze mne není Škopková, i když to vše musím ještě zpevnit,” odhodlala se nakonec.

Manžel jí ale prý za taková slova zřejmě vynadá. “Protože mě miluje jako ‘Bridget Jones’ – takovou, jaká jsem,” rozplývá se.

Nejvnadnější miss v historii a hokejový obránce se vzali v roce 2015 a společně vychovávají ročního syna Rona. Modelka má z předchozího vztahu ještě syny Richarda (13) a Roberta (15) a bývalý sportovec má dceru Jessicu (19).


Celebrity - další články

Doporučujeme