Vnučka Elvise Presleyho se nemohla vypořádat se smrtí bratra. Teď bude pomáhat ostatním

24. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Riley Keough (Zdroj: Shutterstock)

Herečka Riley Keough se jen těžko vyrovnávala se smrtí bratra Benjamina, který loni v 27 letech spáchal sebevraždu. Rozhodla se, že se se zármutkem vypořádat po svém. Vnučka Elvise Presleyho se stala dulou, která bude pomáhat ostatním vyrovnat se smrtí.

Dcera Lisy Marie Presley a muzikanta Dannyho Keougha uvedla v rozhovoru pro New Yorku Times, že si celý rok připadala, jako by ji někdo hodil do oceánu, ale ona neuměla plavat. Měsíc po bratrově tragické smrti byla letargická, proto se rozhodla, že začne pomáhat ostatním a stala se jakousi průvodkyní pro umírající. “První čtyři, pět měsíců jsem se nemohla zvednout z postele. Byla jsem oslabená nepromluvila jsem dva týdny,” uvedla Riley Keough.

View this post on Instagram

A post shared by Riley Keough (@rileykeough)

Tragédii podle svých slov nemohla vůbec pochopit. Oporou jí byl její manžel a přátelé, co ji ale postavilo na nohy bylo rozhodnutí pomáhat ostatním. “Opravdu mi pomohlo sloužit druhým. Pokud mohu pomáhat jim, mohu možná jednou pomoci sama sobě,” doplnila.

Před pár dny to byl rok, co se Benjamin zastřelil. V krvi měl v době smrti kombinaci alkoholu a kokainu. Sebevraždě předcházela hádka s jeho přítelkyní Dianou, která ho pak našla v koupelně. Benjamin dlouho trpěl psychickými problémy. Půl roku před smrtí si také pokusil vzít si život, několik týdnů byl pak v léčebně.

View this post on Instagram

A post shared by Riley Keough (@rileykeough)

Celebrity - další články

Doporučujeme