Vraťte nám zpátky našeho Čestmíra! Divákům se nelíbí proměna postavy z Ordinace v růžové zahradě 2

3. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Petr Rychlý (Zdroj: Profimedia)

Diváci jsou v šoku, když vidí nejnovější díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Do děje se sice vrátil Čestmír Mázl, kterého hraje Petr Rychlý, ale je to úplně jiný Čestmír, než ho diváci znali. A to se jim vůbec nelíbí. Informaci uvedl web Super.cz.

Už to vypadalo, že se fanoušci a fanynky budou muset s gynekologem Čestmírem Mázlem rozloučit. V Mexiku ho zajal drogový kartel, kde měl minimální šanci na přežití. Po pár měsících se ale vrátil, ale nutno dodat, že je to úplně jiná postava, než kterou znali.

Sám herec Petr Rychlý je za proměnu své postavy rád, ale přiznává, že některé scény mu nejsou vůbec příjemné. Třeba ty, jak bezdůvodně křičí na své děti nebo vztáhne ruku na svou manželku v podání Michaely Badinkové. „Za to, co mi tvůrci Ordinace přichystali, jsem jako herec pochopitelně moc rád. To, že se z Mexika vrátil úplně jiný, zlomený Mázl a já ho můžu hrát jinak než dosud, pro mě znamená významnou profesní vzpruhu,“ svěřil se.

View this post on Instagram

A post shared by Ordinace v růžové zahradě 2 (@ordinace2serial)

Samozřejmě se v ději objevují i ne zcela příjemné výzvy, kdy mám bezdůvodně křičet na děti, které miluji, nebo vztáhnout ruku na manželku, což je pro mě jako pro Petra Rychlého absolutně nepřijatelné. Pokaždé si však uvědomím, že hraju smyšlenou postavu a její bolesti, a i toto je cesta, kterou si Mázl musí projít, aby se uzdravil. V pochopení toho mi hodně pomohla odborná poradkyně – psycholožka, s níž tyto vyhrocené momenty konzultuji, abych je zahrál co nejvěrohodněji,” pokračuje Rychlý.

Přiznal, že od kolegů má dobrou zpětnou vazbu. Komu se ale “nový” Mázl nelíbí, jsou diváci, kteří tvůrcům vzkazují, že takové Česmíra raději neměli vracet. “Už to není náš Čestmír,” doplňují. Zároveň je zajímá, kam se příběhy všech protagonistů budou ubírat dál.


Celebrity - další články

Doporučujeme