Všechno to jen hrají? Princ William měl podvést svou manželku, prý má milenku

8. března 2023·Celebrity·Redakce

Kate a William (Zdroj: Profimedia)

Upřímně řečeno, tuhle informací nikdo nečekal. Britská média řeší potenciální skandál královské rodiny. A tentokrát za to překvapivě nemůže princ Harry či Meghan Markle, ale jeho bratr, princ William. Prý má totiž milenku. Informaci uvedl deník Marca.

Nikdo není dokonalý a pokušení se dá jen těžko odolat. To si teď zřejmě říká následník britského trůnu, princ William. Deník Marca s odvoláním na britské zdroje informoval o tom, že má mít milenku. Tou má být bývalá modelka Sarah Rose Hanbury, která si v roce 2009 vzala Davida Rocksavage, sedmého markýze z Cholmondeley a bývalého lorda nejvyššího britského komoří.

Ke královské rodině má tak dívka blízko, navíc měla být i kamarádkou královského páru. Podle deníku The Sun se ale s Kate velmi odcizili. V tomto roce krachovalo její manželství a ona měla až podezřele blízko právě k Williamovi. Tehdy byla princezna Kate těhotná a objevily se spekulace, že William je jí se Sarah nevěrný. Ona ho měla požádat, aby se s ní přestal stýkat a bývalou kamarádku úplně odřízla.

A nyní to vypadá, že se historie opakuje. Podle deníku Marca panuje mezi Kate a Williamem manželská krize, i když na veřejnosti vypadají jako dokonalý pár. William měl prý se Sarah dokonce strávit svátek zamilovaných. Společně měli být viděni v jedné z luxusních italských restaurací a William měl dát Sarah perlový náhrdelník. Tvrdí to jeden z číšníků, ale tvrzení nikdo nemůže ověřit.

Sarah Rose Hanbury, (Zdroj: Profimedia)

Uvidíme tak, jak se k celé situaci nejen královský pár, ale i celá britská monarchie postaví. Vzhledem k tomu, že atmosféra v rodině je velmi napjatá kvůli vztahům s Harrym, by tohle byl další hřebíček do rakve. A zvláště u páru, který je na ostrovech neskutečně populární.


Celebrity - další články

Doporučujeme