Všichni vědí, že naostro nechodí. Krásná Blake Lively si premiéru manželova snímku uzmula pro sebe

11. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Blake Lively a Ryan Reynolds (Zdroj: Profimedia)

Původně vyrazila jen jako partnerka svého manžela. Herečce Blake Lively se stal na premiéře filmu Project Adam, ve kterém hraje hlavní roli, pořádný trapas. Veřejnost se totiž dozvěděla, co nosí herečka pod šaty. Informaci uvedl Blesk.

Tohle je noční můra každé dámy. Herečka Blake Lively a její manžel Ryan Reynolds patří mezi dokonalé a sehrané páry. Rádi si ze sebe navzájem dělají legraci, ale když ukradnete pozornost, která má patřit vašemu partnerovi, je to trochu trapas. A přesně to se stalo i přenádherné herečce.

Blake Lively (Zdroj: Profimedia)

Blake a Ryan dorazili společně na newyorskou premiéru sci-fi snímku Project Adam, ve kterém Ryan hraje hlavní roli. Herečka pro tuto příležitost zvolila rozevláté duhové šaty s pořádně hlubokým dekoltem, ve kterém vyniklo její bujné poprosí. Rozparek se Blake trochu vymstil, občas vykoukly i její dlouhé štíhlé nožky a zápasila s vlečkou.

V jedné nestřežené chvílí všichni zjistili, co má herečka pod krásnými šaty a že rozhodně není naostro. Blake ale všechno vzala s grácií, a když odhalila své “bombarďáky”, trapasu se jen zasmála. Bavil se i její manžel a vypadalo to, že ani jeden si z toho moc velkou hlavu nedělají.


Celebrity - další články

Doporučujeme