Vyhazov ze Specialistů přišel v pravý čas. Eva Leimbergerová dostala skvělou nabídku. A co její kolega Jacob?

24. října 2022·Celebrity·Redakce

Seriál Specialisté. (Zdroj: se souhlasem TV Nova)

Něžná žena proti vrahům! Herečka Eva Leimbergerová jako kapitánka Šafářová v seriálu Specialisté končí a diváci ji už v 9. sérii neuvidí. A neuvidí ani jejího kolegu Jacoba Erftemeijera. Jaká byla reakce obou herců? Odpovídá deník Aha!.

Herečka Eva Leimbergerová nemusí litovat toho, že si v deváté sérii seriálu Specialisté už nezahraje. „V době, kdy se plánovalo natáčení, jsem dostala nabídku na celovečerní film,“ svěřila. Dá se tedy říct, že vlastně uvítala fakt, že s ní televize Nova už nepočítá. „Přemýšlela jsem, jak obě natáčení skloubit. Když přišlo rozhodnutí seriál refrešovat a vrátit na obrazovku Davida Prachaře a Zuzanu Kajnarovou, celé moje rozhodování se vyřešilo,” konstatovala herečka.

Herečka tak všechny své síly bude věnovat novému projektu. „Postavy ze seriálů odcházejí a přicházejí, je to přirozená součást naší profese, ostatně ve Specialistech to není poprvé. Na natáčení budu ráda vzpomínat jako na ve všech směrech intenzivní a hezké tři roky, dodala Eva.

To její kolega Jacob Erftemeijer alias kapitán Beran se zatím k situaci nevyjádřil. Telefon nebere a na SMS zprávy do uzávěrky deníku Aha! nereagoval. Licence je ale bohužel daná a nemilosrdná. Jakmile dvě postavy přichází, dvě musí odejít. Tým vyšetřovatelů má čtyři osoby a nedá se na tom nic měnit.


Celebrity - další články

Doporučujeme